Solig söndag på balkongen

Jag har varit ensam hela helgen, Christian har varit uppe på drupalnördträff i Stockholm. Fast jag har inte varit så ensam ändå, jag har passat på att hänga lite hemma i Lindome och så har jag jobbat. Vi skulle egentligen haft utbildning på jobbet igår, men det blev ändrat av olika anledningar så vi satt och jobbade ikapp lite med sånt som inte hinns med i vanliga fall. Sedan blev det lite aktiviteter och middag fram mot kvällen. Trevligt! Jag har en liten plan, att nästa gång vi skall hitta på något med jobbet så skall jag ta med alla ut på uteritt, haha.

Nu har jag nyss suttit ute och solat med Bosse på balkongen. Han älskar solen. Jag med, men jag klarar inte av det så länge. När jag ändå var ute så passade jag på att knäppa lite bilder på min tillfixade frisyr! Jag lånade mammas saxar när jag var hemma i fredags och försökte göra något åt håret. För några år sedan klippte jag mig alltid själv, tyckte att det var säkrast så. Mitt problem är att jag vill ha tjockt, fluffigt hår, men är född med tunt, tråkigt. För att inte håret skall ligga slickat längs huvudet måste det klippas upp jättemycket. Frisörerna är lite rädda för att ta för mycket har jag märkt, så då får man göra det själv helt enkelt.

Nu är det förmodligen ingen annan är jag själv som ser någon skillnad, men det var ganska mycket hår som rök faktiskt. Mest framtill, jag hatar när det hänger i ansiktet. Det är fortfarande inte perfekt, men känns betydligt bättre! Nästa projekt blir hårfärgen, funderar på att göra det lite mörkare med nya slingor, de gamla har försvunnit för längesedan. Vad tror ni om det?

5 kommentarer

Anna

Klippningen blev jättebra! Vad fin du är :)

B E R G O D A L...

Wow du är ju superduktig på att klippa hår! Skitsnyggt! Du är jättefin!

Åsa

Åh, tack skall ni ha båda två :) Jag har mest toppat det som redan var och klippt upp det lite mer, inte så konstigt egentligen, men det är roligt!

Carro

Jag vill se dig le och visa tänderna xD och håret ser visst tjockt ut ju, det är jättefint! Skulle inte våga klippa själv :o

Ina

Det måste väl ändå vara grymt svårt att klippa sig själv? Jag skulle tycka det var svårt om man klippte någon annan men att till och med klippa på sitt eget huvud när man inte kan se det på håll - det måste väl vara en riktig utmaning? Nu blev jag imponerad haha. :) Snyggt blev det i vilket fall! :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram