Skottlandsbilderna

Nu har jag slutligen tagit mig tid att gå igenom alla Skottlandsbilder! Det nya albumet innehåller än så länge 20 bilder, men kommer förmodligen att fyllas på lite efter hand också. Hoppas att ni gillar dom!

En del av bilderna gör sig lika bra i svartvitt som i färg, vilket gör mig lite kluven. Tills dess att jag får upp mitt svartvita album så får ni två smakprov nedan.

4 kommentarer

Malin

Tycker den nedre (efter att ha jämfört med originalet i fotoalbumet) gör sig mycket bättre i svart/vitt. Texturerna kommer mer till sin rätt och djupet som blir av vägen som slingrar sig bortåt suger åt sig blicken. Om du vill ha en andra åsikt för att lättare komma ifrån kluvenheten ;)

tobias b

älskar dina bilder.tycker de två bilderna gör sig bra i svartvitt.

Åsa

Malin: Jag är nog beredd att hålla med dig! När jag tar mig tid att samla ihop ett svartvitt album så finns det en chans att den hamnar där! Tobias: Tack! Roligt att du gillar dom!

Ina

När du gör dina bilder svartvita så utnyttjar du det perfekt. Du skapar den där spänningen i bilden som gör att det svartvita gör bilden ännu mer intressant. Du gör det så "välarbetat" och det är så härligt. :) Ibland kan bilder annars bli platta, gråa och tomma i svartvitt - om man inte tar till de rätta knepen, men du lyckas alltid. :) Otroligt snygga bilder. :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram