3 sätt att reta upp en designer

Jag trivs bra med livet som webbdesigner. När man som vi gör, hela tiden jobbar mot kund möts man dock då och då av både oförklarliga och intressanta tankar från kunderna. Det kan kännas frustrerande för stunden, men man får något att skratta åt ibland! Tre härliga exempel följer:

1. När man blivit ombedd att skicka högupplösta bilder skickar man små bilder i ett worddokument.
Det händer allt för ofta. Varför man tycker att det är bra att lägga in bilderna i word är och kommer alltid att förbli ett mysterium.

2. Istället för att skicka in ett original på sin logga postar man en plastkasse med en tryckt logga på.
Detta har hänt mig en gång. Att scanna in en plastkasse funkar halvbra.

3. När man skall ta emot ett designkorrektur ber man om att få det skickat på fax för att man ändå inte kollar sin mail. För att kunna jämföra med den nuvarande hemsidan ber man att få en utskriven version av den också.
Kommentar överflödig, folk är otroliga.

6 kommentarer

Helena

Ha ha jag förstår inte alls vad du menar, detta har aldrig hänt mig på Xelera.. :)

Pernilla

Det där med worddokumentet har jag varit med om också. Vi har haft en som mätte sin logga med en linjalen på skärmen och förstod inte alls varför det hela tiden blev fel... hehe

Sandra

Haha, vill se mer av småbittra Åsa! "Varför man tycker att det är bra att lägga in bilderna i word är och kommer alltid att förbli ett mysterium" är så klockren!

julia

VIlken trevlig blogg du har! ;)

Ina

Hahaha :D Låter som ett skratt-fyllt jobb det där ;) För övrigt måste det vara grymt kul att arbeta som webbdesigner! :)

bobby

Arbetslivet kan vara bra gôtt!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram