Gratis är gott

När Åsa får nys om något som handlar om choklad är hon ganska bra på att snappa upp det. Idag bjöd HSB och MedMera in till gratis choklad- och kaffeprovning så både jag, syrran och mamma var där och utnyttjade erbjudandet. Det bjöds på rättvisemärkt choklad och kaffe och sedan en snabb chokladprovning. Jag måste bli proffs nu, i mars skall vi nämligen på riktig chokladprovning! Det skall bli riktigt roligt.

Jag vet inte om det var för att jag hörde till en av de yngre besökarna, eller om de bara tog första bästa, men när jag hunnit vara där i drygt fem minuter hugger dom mig. En tjej med block en med kamera. De ville veta allt om varför jag var där, hur gammal jag var, om jag bodde i HSB, vart jag bodde etc. etc. Hjälp. Sedan fick jag glatt ställa upp på bild. Kände mig lagom snygg för stunden, men det får man väl bjuda på ;) Det skall tydligen in i nästa nummer av "Hemma i HSB". Gött.

Bild från chokladkalaset i höstas, Anthon Berg var med idag med samma rosa uppläggning.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram