Tröttande

Visst är det skönt att vara lite trött ibland? Inte trött så att man somnar, men trött i kroppen, som när man varit ute och rört på sig lite grand. Sitter här, nyss hemkommen från ridningen som började för terminen. Oavsett om ridlektionen inte alltid känns så fysiskt ansträngande så brukar man ofta (jag åtminstone) känna av små muskler som man aldrig använder annars. Kombinerat med alla stallsysslor runtomkring så blir det sådär lagom ansträngande för mig som sitter stilla framför en dator större delen av dagarna.

Vad jag vill ha sagt är nog egentligen att jag gillar känslan efter att ha varit i stallet. Jag verkar ha svårt att formulera mig bara. Dags att sova innan jag fortsätter svamla.

Givetvis passade jag på att pussa lite på min fyrbenta bebis också ;)

3 kommentarer

Åsa

Rebecka: Tack! Det är nog en av mina favoritbilder på honom faktiskt. Tagen för drygt två år sedan skulle jag tro. Emma: Ja, det är våran lille Zigge. Har är ju shettis, så vi har växt ur honom. Nu står han på foder i stallet där vi rider så vi hälsar på honom ganska ofta. Ja, visst är han? Tack!

Emma

Är det din egen häst? Eller kanske bara din favorit pålle? :) I vilket fall som helst var han/hon helt underbart gullig! Snyggt tagen bild också :)

Rebecka

Vilken härlig bild! Snyggt med rönnbären i bakgrunden.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram