Den stora staden - del 2

För er som inte fick nog förra gången - här kommer nästa dos New York:

8 kommentarer

Helena

Fantastiska bilder du är så grymmm

Frida

Heeelt makalösa bilder, Åsa! Jag & maken är sugna på att åka till NY. Ska visa honom dina fina bilder när han kommer hem!

Anna

Vilka jättefina bilder! Kul att se! Jag har länge velat åka till NY, men nu vill jag ännu mer thanks to you ;) Jag gillade den första, den sista och nummer 9 bäst. Bilden på Chinatown förde mig tillbaka till Hong Kong för en sekund, haha.. skyltar överallt. Ska förresten passa på att tacka för den fina kommentaren du skrev angående min portfolio. Så, tack! :)

Åsa

Kul att ni gillar dom! Rebecka: Tack! Det var mycket färg i Chinatown på dagen, men när det började skymma blev det nästan ännu mer (vid fint väder alltså). Johanna: Jag brukar använda stativ om jag har planerat att ta bilder med långa tider, men här har jag tagit på frihand. Det är ju lätt hänt att bilderna blir skakiga, men jag brukar ställa in kameran på att ta bildserier för att minimera skaket och öka chansen till att någon bild i serien skall bli skarp. hg: tack så mycket, kul att du gillar svartvitt, samma här! Det är något speciellt med tåg/spår/stationer tycker jag - man kan nästan alltid vinkla det på något spännande sätt :) Ina: Rekommenderar verkligen en resa dit - det måste du göra när du får möjlighet! Oj, roligt att du gillar den så mycket! Såg det huset mittemot en affär vi var inne i och kunde inte låta bli. Japp, fler bilder kommer!

Ina

Åh! New York, jag vill ooockså ;) Bild 1 är magisk. Underbar kontrast! Underbara färger. Snyggt komponerad! Åh :) Den gillade jag verkligen! Flera riktigt spännande bilder! Du får gärna visa fler ;)

hg storm

vilken underbar blogg..är helt fast på svartvita. Tyckte om stationbilderna. allt gott hg kommer tillbaka :)

Johanna

Helt underbara bilder, New York blir bara mer tilltalande när man ser på dom! En liten fråga: använder du stativ när du fotar? Tänkte med tanke på skymnings- och slutartids(?)bilderna...

Rebecka

Vilka härliga bilder! Allt ser så färgglatt och fint ut. Gillade verkligen bild 2.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram