För jag har tagit studenten...

...fy fan vad jag är bra!

Då var studenten avklarad med allt den innebär. Vi började dagen med champagnefrukost (som pga missförstånd blev förvisad till trappan utanför skolan) för att sedan fotograferas och följa resten av skolans utsatta program. Det blev bl.a. sång av lärarna, ordvitsar om elever, tal, stipendieutdelning, lunch och så självklart utspringet! Jag blev glatt överrumplad av att få ta emot två av fyra stipendier. Det var riktigt roligt.

Väl ute hade morgonens regngrå himmel blivit klarblå med strålande sol. Riktigt kanonväder med andra ord. Efter att alla hade gratulerats av familjer etc. bar det ut på stan med lastbil. Det blev nog en tre varv runt korsvägen, götaplatsen, avenyn och heden - jag trodde inte att jag skulle ha någon röst kvar sedan. Jag har nog aldrig skrikit så i hela mitt liv ;) Men rösten fanns kvar och skitkul hade vi!

Sedan blev det lite mat och presentutdelning hemma innan vi skulle ut på fest på kvällen. Tack för alla fina presenter! När det bar hem vid tretiden var jag lagom trött av allt dansande. Kort sagt en väldigt lyckad dag!

Nu får vi se vad som händer framöver. I sommar blir det iaf en kort resa till Norge och så lite jobb. Jobb idag, imorgon och på måndag. Sedan blir det tre veckor i streck fr.o.m. den 18:e. Annars har jag inte mycket planerat ännu.

UtspringPernilla, Sara och Jag utanför skolan

Jag

Karin och jagKarin och jag ler ikapp med monsterblomman :)

Sofia, jag och PernillaSofia, jag och Pernilla på flaket

Sara och PernillaSara och Pernilla på champagnefrukost

Sara, Carro och jagSara, Carro och jag på Deep

15 kommentarer

Dante

Grattis till OSS! :D Jag tog den 1an juni (: hihi. Läste ditt svar om stependierna, nu förstår jag varför du inte bloggat på ett tag! Haha. Grymt bra jobbat! (: Jag fick också ett stependium, för bästa Estitiska förmåga :D Lite sent att kommentera nu egentligen, men jag har inte tittat på ett tag :/ har varit mycke nu. Ha det bääst! ^^

Åsa

Emma: Tackar! De tre som delades ut av skolan var väl egentligen mest som en kul grej. Jag fick 500kr x 2 Emma: Tack! Ja det hoppas jag också. Skall jobba lite som sagt, men en del ledigt skall det också bli! Hoppas du får en härlig sommar också!

Emma

Grattis! Gud vad kul! Jag hoppas att du får en underbar sommar med mycket tid till att bara göra saker du vill och njuta av din ledighet!

Emma

Härligt! Verkligen grattis :D Vad innebär de där stipendierna? Lättare att komma in på vissa skolor, eller betalar de nått av kommande utbildningar?

Åsa

Tack skall ni ha allihopa! Anna: Jo men så är det ibland. Jag har själv varit väldigt dålig på att hålla min egen hemsida aktiv och ännu sämre på att kolla in andras. Tack skall du ha :) Simon: Grattis i efterskott då får man väl säga, hoppas du hade en bra studentdag. Det var skolan som delade ut tre stipendier. Ett för bästa projektarbete, ett för bästa inom medieinriktning och ett för bästa betyg. Jag tog båda de två sista. Sedan delades det också ut något från någon stiftelse eller liknande. Seger: Ja det var jättekul, verkligen. Allmänt konstig och snurrig dag dock ;) Maria: Hehe nej, jag brukar ju inte slösa med egobilder i bloggen direkt ;) Dessi: Ja det är klart man får vara :)

Dessi

Klart du ska vara ego på din egen student! Grattis!! :D

Pernilla

Grattis igen :D ooh vad jag vill göra om det igen :D två år sen sist :P

tobias

garttis

Marika

Vad roligt ni verkade ha det och grattis åter igen :D

Ina

Åh grattis! :) Vad härligt! Vad var det för stipendier?

Jossan

Grattis till studenten ^^

Maria

Grattis! Så roligt både med student och stipendier. Och kul att få se bilder på dig med. *ler* *kram*

Seger

Åh det verkar så härligt! Har massa kompisar som tar/har tagit i år. Blir så avundsjuk! Men å andra sidan blir ju jag bjuden på gratis champagne, vin, god mat och mycket tårta så jag klagar inte. Grattis!

Simon

Megagrattis! Både till studenten och till stipendierna :) Vad var det för stipendier? Det är min tur imorgon, i alla fall för studenten, men kanske inga stipendier :p Allt gott! Kramar

Anna

Oh, GRATTIS till studenten!!! Jag har varit dålig på att kika in här under den senaste tiden (har haft så fullt upp med annat, men det har nog du med som synes ;) Men så vips hoppar det upp ett alldeles nytt inlägg när jag klickar mig omkring här för att se vad du haft för dig, med massor av bilder på dig i studentmössa! Så kul att se :) Kram /Anna

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram