Resor

Österlen

Inledde semestern med några dagar på vackra Österlen. Det blev bland annat en sväng upp till Ale Stenar som jag tidigare bara sett i solnedgången, en runda på Brösarps backar och lite annat i krokarna. I stort sett samma platser som jag besökte sist jag var i området egentligen, men nu på sommartid istället för höst. Otroligt vackert oavsett.

Kåseberga, vid Ale stenar
Ale stenar
Vallmo i Kåseberga, vid Ale stenar
Utsikt vid Ale stenar
Vetefält vid Brösarps backar
Vid Brösarps backar
Brösarps backar
Brösarps backar
Kunde inte bestämma mig om jag gillade svartvitt eller färg bäst så här är samma fast svartvit
Bloggkategori: 
20 jul

För en vecka sedan...

...hade jag kämpat mig upp för de 414 trappstegen i ett högt torn och tittade ut över Florens.

Nu är jag trött i benen efter gårdagens mils-runda istället. Det går bra med löpningen! Jag har egentligen inte sprungit mer än 5-6 gånger sedan jag tog upp det på nytt men börjar få kläm på det - kul! Fixade milen tredje gången och blev faktiskt lite impad av mig själv. Nu har jag slipat på tiden lite och hittat en bra bana! Men jag känner mig inte direkt vältränad när jag kämpar mig runt, flåsar som en idiot och kör min musik för att slippa höra på skiten ;)

Bloggkategori: 
18 apr

One-way street

När man promenerar längs gatorna i en stad som New York får man så mycket intryck av allt som är annorlunda mot hemma. Det är lätt hänt att bara knäppa en hel drös bilder på... gator.

Det här var en gatuvy som jag fastnade för, med dimman som tonar ut bakgrunden och den sneda lyktstolpen.

Bloggkategori: 
23 jul

Världens mest uttjatade motiv

Jo, men visst är det väl så. Solnedgången. Lite vatten och moln. Den här satt jag och glodde på från båten hem från Fredrikshamn sist. Ni göteborgare som inte kan räkna ut vart den är tagen bör skämmas!

Bloggkategori: 
19 jun

Öken

Vi tog båten över till Fredrikshamn förra helgen och bilade ner till Aalborg. På söndagen tog vi en sväng upp till Skagen innan båten vände hemåt igen.

När vi åker där, mitt ute i ingenstans lägger sig plötsligt en tjock dimma överallt. Den klarblå himlen förvandlades till disigt grå och ett tag trodde vi att vi hamnat mitt i en skogsbrand. Brandröken visade sig dock vara sand. Helt vanlig sand. Mycket sand. Efter någon kilometer lättade sanden och vi kunde titta på mer sand. Mycket mer sand, en hel öken, vid Råbjerg Mile.

Bloggkategori: 
14 jun

Tunnelbana

Insåg nyss att det nästan är en månad sedan vi åkte till New York. Trots det har jag inte ens orkat ladda över eller ens titta på hälften av bilderna. Vad händer? Det får bli ett projekt en regnig dag helt enkelt! Jag är faktiskt nyfiken egentligen.

Hursomhelst, jag hittade en bild från första omgången som fick genomgå en mindre misshandel. Jag var på det humöret.

Bloggkategori: 
18 maj

Tillbaka i spårvagnsland

Den här utsikten har vi vaknat upp till under en veckas tid, inte så tokigt faktiskt. Till en början fick vi stå ut med lite regn och rusk men sedan höll det sig soligt och fint nästan hela tiden - härligt! Vi har haft det jättebra och givetvis kändes det lite trist att återgå till vardagen igår. Men nu har vi ju sommaren här hemma att se fram emot nu! Snön som föll idag såg jag inte.

Bloggkategori: 
03 maj

Hejdå Sverige

I natt går planet. Vi har packat väskorna och laddat för New York. Det skall bli otroligt skönt med lite semester nu, jag behöver det känner jag. Det har varit mycket fokus på jobb det sista, en hel del övertidstimmar i veckan bland annat. Jag har inte ens hunnit träna som jag velat. Nu ser jag fram emot en hel vecka utan måsten.

Ha en glad påsk här hemma allihop!

Bloggkategori: 
21 apr

New York New York

I slutet av april åker vi. Det kommer att bli grymt! Mycket mer än så behöver jag nog inte säga. Förhoppningsvis lite varmare än de -15°C vi hade över nyår 2008/2009.

Nu avrundar jag den här veckan och taggar för nästa. Efter jobbet imorgon hakar jag på två kollegor på mitt livs andra spinningpass, vi får se om jag överlever det. Sist (för säkert två år sedan nu) var det nog på håret.

Bloggkategori: 
13 mar

Kall kväll på kullersten

Med varsin kamera, varsitt litet vingligt stativ, tusen lager kläder och en positiv inställning gick jag och Jennie ner till en bro några hundra meter från vårt hotell i Prag. Det kändes som att vi valde århundradets kallaste kväll men det fick det vara värt, vi skulle fota kvällsbilder!

Bloggkategori: 
16 dec

Sidor

Subscribe to Resor