november 2011

Fusilli med rostad paprikapesto, pumpa och fetaost

Jag skall erkänna en sak, att jag egentligen inte är så bra på att laga mat. Ofta tycker jag inte ens att det är särskilt kul. Det går väl hand i hand antar jag. Däremot är jag intresserad av mat i allmänhet - smaker, presentation och att äta bra mat. Där kommer den färgglada maten in i bilden, jag tycker helt enkelt att det är kul att skapa något som ser bra ut. Så att jag kan fota det medan det står och kallnar...

Snabbfuskblogg

För att inte krångla till det, här kommer en supersnabb instagram-sammanfattning av vad jag pysslat med sedan ett tag tillbaka (eller rättare sagt dokumenterat, för jag hoppas att jag har gjort lite mer än såhär). Får man ens blogga ikapp såhär snabbt? Tveksamt, men jag bestämmer.

Följ mig gärna på Instagram för lite mer aktuella uppdateringar :) kobolt heter jag!

Bloggkategori: 

Jag gör ett försök...

...att väcka liv i den här döda bloggen. Det är svårt att bli inspirerad när man knappt hinner tänka. Det har varit mycket att fixa här hemma sedan flytten (och vi är inte klara än) samtidigt som det har varit ett mindre kaos på jobbet. Innan vi flyttade gick all tid efter 17.00 till att renovera, nu när vi börjat komma iordning har jag fått lägga den tiden på jobbet istället. Det blir lite övertid med andra ord. Men, nu tror jag att det börjar lugna ner sig en aning ändå, åtminstone kände jag mig inte så stressad idag!

Bloggkategori: