augusti 2011

Gott kan bara bli gott

Med ett gäng goda favoritingredienser kommer man långt, hur enformigt det än kan tyckas vara. Majoriteten av allt jag slänger ihop själv innehåller något av följande: fetaost, avokado, paprika, körsbärstomater, rödlök, basilika och koriander. Som ni förstår har jag inget emot att äta vegetariskt, det där med att alla måltider måste innehålla någon form av kött har jag aldrig förstått mig på. Idag fick jag med flera av mina favoriter och slängde ihop ett litet experiment jag testade förra veckan. Kombinationen fetaost och basilika är suverän.

Bloggkategori: 

Kulturkalaset

Göteborg har förvandlats till en stor fest de senaste dagarna. Kulturkalaset började i tisdags och avslutades idag. Igår, efter en ordentlig frukost på Le Petit trängdes vi på torgen med alla andra.

Vi drogs, kanske inte helt oväntat till det ätbara utbudet. Solmogna persikor, franska ostar, engelsk fudge och italiensk nougat. Hade vi inte varit så mätta sedan frukosten hade vi nog köpt med oss alldeles för mycket.

Bloggkategori: 

Kramgo

Den här lilla krabaten hälsade jag på idag. Så söt att man bara vill krama. Lite mer än en månad gammal är han, killen utan namn. Mamma Gjóla såg nöjd ut.

Bloggkategori: 

Putsa, damma, sälja

Nu ska lägenheten säljas! Det var ju ett tag sedan vi köpte vår nya nu, men vi har väntat tills semestrarna var över med att lägga ut den. För ett tag sedan var fotografen här och plåtade och någon dag efter det låg den ute på nätet! Det hade varit kul att vara med och kika när bilderna togs för att snappa upp lite trix men jobbet kallade. Resultatet såg bra ut åtminstone och det är huvudsaken!