Båtupptagning på Brännö

I vår familj finns två stora händelser som återkommer varje år. Glöm jul och midsommar och allt det där även om de såklart också har sin charm. För oss kan visserligen midsommar kännas lite som en ritual, men då är ändå detta större. Allt ska göras i sin ordning, på exakt rätt sätt. Vad som är exakt rätt sätt kan såklart variera lite från år till år och även om det inte alltid finns så mycket diskussionsutrymme så blir resultatet ändå oftast likvärdigt - och det är ändå målet.

På våren ska båtarna ner i vattnet och på hösten ska de upp. Svårare än så är det inte. Om man behöver vara 8 personer för att ta upp 2 småbåtar? Ja, det blir roligare så.

Fler inlägg

Snabba saffransbullar med apelsin

Jag gillar att baka men tappar ofta intresset ganska snabbt när man börjar snacka jäsning och knådning, så det har inte blivit något lussebak i år. Men så tänkte jag på en grej - när vi är ute på tur...

Läs hela inlägget

Instagram