Årets första natt vid havet

I helgen var det äntligen dags - årets tältpremiär! Ett tag hade man ju rutin på det där och visste exakt vad man skulle packa (och vart man hade lagt det i sin överfulla lägenhet) men plötsligt hade man glömt av i princip allt. Vi hamnade på en gammal favoritplats - Galterö!

Vi grillade halloumiburgare över elden och såg solen gå ner bakom tälten - och känslan av att krypa ner i en varm sovsäck när luften börjar bita är alltid svår att slå! Man sover kanske inte alltid så bra första natten, men jag vaknar ofta tidigt oavsett och gillar att gå ut och se mig om. Jag smög ut på en promenad med kameran längs stranden och tittade på morgonpigga fåglar medan solen långsamt vandrade över viken och närmade sig tältplatsen. Det lugnet får man inte inne i stan. Sen gick jag in och sov en stund till tills det var dags att gå upp! Repris snart!