Emelie och Daniels fjällbröllop

För snart två veckor sedan vandrade 7 vänner in på Saltoluokta fjällstation. En fantastisk plats med utsikt över sjön Langas, omgiven av fjälltoppar och - om man prickar in rätt årstid - massvis av höstgula träd.

Emelie och Daniel är två vänner till mig som jag lärt känna via friluftsintresset. Vi är ett gäng som brukar träffas för att sova utomhus på olika platser vid olika årstider. Förra året lyckades vi få till en utenatt varje månad! I våras bjöd dom med oss andra upp till norr - för att vandra genom Sarek tillsammans. I nio dagar vandrade vi, för att avsluta äventyret med ett bröllop på en helt perfekt plats. Som pricket över i:et fick vi också se ett helt magiskt norrsken över sjön på bröllopsfesten!

Själva vandringen kommer jag självklart att visa mer från längre fram.