Otrolig onsdag

Mycket positiv energi nu! Började dagen tidigt med ett spinningpass 6.45, det är min nya grej! Det är inte alls så farligt som jag hade föreställt mig utan rätt gött att komma igång! Bara hoppa upp ur sängen, i träningskläderna och sätta sig på vagnen. Man hinner ju knappt tänka innan man sitter där på cykeln! Sedan är det bara att cykla i 45 minuter innan det är dags att promenera de 100 metrarna upp till jobbet. Gratistid och ledig eftermiddag!

Runt lunch (efter snabb matlåda framför datorn) var det solbrillor på (premiär!) och en sväng ner till kanalen med Björne. En god kaffe och mycket sol! Jacka överflödig. Grymt.

Peppad av vädret bestämde jag mig för att göra ett försök att återuppta löpningen igen efter ett uppehåll på minst 2 år. Får ingen klarhet i tjafset med mina knän så nu var det dags, får ont även utan att springa så jag har inte så mycket att förlora! Min plan var att mjukstarta lite och utforska vägarna häromkring men när jag väl kom igång så gick det av bara farten! Plötsligt hade jag sprungit 7 km, vilket nog är personligt rekord! Mina tidigare rundor brukade ligga på ca 5 km, så jag är sjukt nöjd! Kanske var det inte lika mycket backar som jag är van vid eller så har jag bara bättre kondition nu! Nöjd hursomhelst!

Ingen dålig dag!