Putsa, damma, sälja

Nu ska lägenheten säljas! Det var ju ett tag sedan vi köpte vår nya nu, men vi har väntat tills semestrarna var över med att lägga ut den. För ett tag sedan var fotografen här och plåtade och någon dag efter det låg den ute på nätet! Det hade varit kul att vara med och kika när bilderna togs för att snappa upp lite trix men jobbet kallade. Resultatet såg bra ut åtminstone och det är huvudsaken!

Imorgon är det första visningen och vi har städat hela kvällen. Lite mör i kroppen nu efter att ha krupit runt i alla små hörn och skrymslen i badrummet för att putsa och torka. Det tar på krafterna att städa, men vi får hoppas att det är värt det!

Jag tog lite egna bilder i lägenheten efter att fotografen varit här, bland annat mot fönstret och soffan i vardagsrummet. Såhär ser det ut, jag skall försöka plocka ihop fler bilder vid tillfälle!

1 kommentar

Rebecca Carlgren

Ah, vad skoj att ni har lika dant soffbord som oss. Mio va? Vart skall ni flytta och vart bor ni nu? krma

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram