Nu händer det grejer!

Som en del kanske vet har vi tittat på lägenheter ett tag. Vi tittade en del för något år sedan men sedan tog vi en liten paus fram tills för någon månad sedan. För ungefär tre veckor sedan hittade vi en fin trea med jättestor balkong som vi var med och bjöd upp ganska mycket. Det var den första som vi faktiskt gillade båda två, som kändes överkomlig i pris. Till slut fick vi dock ge upp den ändå, då priset gick upp orimligt mycket.

Besvikna över det tittade vi på annat i samma område. Och nu i efterhand är jag mest glad över att vi inte fick den första för i söndags kväll hittade Christian en fin tvåa på 58 m2 i ett gammalt, charmigt hus från 1912. Visningarna hade redan varit men vi fick komma och kolla på måndagkvällen. Vi blev förälskade direkt och åtminstone jag kände att den bara var "rätt". Budgivningen började morgonen efter och vi bjöd mot en annan spekulant. På tisdagen åkte vi upp till stockholm och budgivningen fortsatte. När vi satt och fikade vid lunchtid på onsdagen ringde mäklaren och berättade att vi fick den. Allt gick så fort. Plötsligt hade vi en lägenhet, det kändes nästan lite "för lätt", men naturligtvis jättebra!. Vi var så effektiva att vi tog oss till mäklarens stockholmskontor och skrev på alla papper där och åkte hem till Göteborg på torsdagkvällen med en lägenhet i bagaget. Vi får tillgång till den i slutet av september.

Fram tills dess får vi planera och fundera på hur vi vill ha allting. Badrummet ska kaklas och rummen ska målas om lite. Jag har ju aldrig fått inreda något från grunden, det ser jag fram emot! Och framförallt ser jag fram emot att faktiskt äga en del av lägenheten själv. Bilderna kommer från objektannonsen.

1 kommentar

Dessi

Åh wow! Grattis! Lägenheten var verkligen jättefin! :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram