Öken

Vi tog båten över till Fredrikshamn förra helgen och bilade ner till Aalborg. På söndagen tog vi en sväng upp till Skagen innan båten vände hemåt igen.

När vi åker där, mitt ute i ingenstans lägger sig plötsligt en tjock dimma överallt. Den klarblå himlen förvandlades till disigt grå och ett tag trodde vi att vi hamnat mitt i en skogsbrand. Brandröken visade sig dock vara sand. Helt vanlig sand. Mycket sand. Efter någon kilometer lättade sanden och vi kunde titta på mer sand. Mycket mer sand, en hel öken, vid Råbjerg Mile.

3 kommentarer

Sandra

Underbara bilder! Hur var Aalborg? Några bilder därifrån? :)

Åsa

Tack Sandra! Aalborg var fint, men lite opraktiskt på söndagar eftersom allt är stängt, hehe. Men mysig stad! Har faktiskt mest bilder från runtomkring och djuren på zoo, det kommer nog så småningom!

Annicka

Vad häftigt, där var jag också för ett par veckor sedan! Det såg bland annat ut <a href="http://annickalinnea.se/pics/dina18.jpg" target="_blank">såhär</a> och <a href="http://annickalinnea.se/pics/dina2.jpg" target="_blank">såhär</a>. Ha de gött!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram