Hej

Jag har inte rört min dator hemma på över en vecka. Kan inte påstå att jag har saknat det speciellt mycket ändå, det enda är att bloggen har blivit lite lidande. Jag dödar så otroligt mycket tid här utan att egentligen veta vad jag gör ibland. Visst lägger jag mycket tid på arbete med bilder och diverse hobbyprojekt men mycket är... ingenting. Skönt med en paus ibland, jag spenderar ändå så mycket tid framför datorn på jobbet.

Det har varit fullt upp ändå med träning och ridning och hemmapyssel. I fredags blev det en snabb AW och sedan en tur hem till Lisette och Mikael på våfflor (en snabb våffelgräddning på lunchen hanns med också) och i lördags var det inflyttningsfest hos Maja. Härlig kväll som slutade på Styrbord Babord med dans som fick mig att vakna med nackont igår. Med lite ny energi i form av amerikanska pannkakor á la Christian blev det en snabb tur till TUR-mässan som väl egentligen inte var så himla mycket att hänga i granen ändå. Men gratis är gott. Nu sitter jag här lagom mör efter ett MRL-pass och undrar hur stel jag kommer att vara imorgon? Och hur kommer det att gå för Sofie som jag lurade med för första gången? Vi får se!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram