När tiden springer ikapp

Det händer mycket på ett par år. Inte minst inom webbranschen. Jag hjälpte Nathalie i stallet att bygga en sajt under 2006, vilket då resulterade i nuvarande gneisti.se. 6 år är ganska mycket i sammanhanget och det märks ganska tydligt här. Jag minns hur nöjd jag var när den lanserades och den var ju trots allt ganska bra . Den var för övrigt en av tre referenssajter jag visade när jag sökte praktik där jag jobbar idag. Hade jag visat den idag hade jag förmodligen inte haft mycket att hämta där.

Det finns mycket jag skulle ändra på nu i efterhand men det beror naturligtvis inte bara på utvecklingen utan också på att jag har lärt mig så otroligt mycket mer sedan dess. Tittar jag på den idag sticker allt från formatet, vänsterställningen, den minimala scrollrutan (ingen iframe dock!) och en del annat i ögonen på mig. Nu kan jag inte stå för den längre så en ny är på väg! Jag har knepat och knåpat på en ny sajt i drupal ett tag nu och satt större delen av dagen igår och började finslipa. Det kommer att bli ett lyft på många sätt, inte minst administrationsmässigt. Det borde inte dröja allt för länge nu.

1 kommentar

Sandra

Jag minns att jag fick mycket inspiration från gneisti.se när jag skapade mitt internetstall Stall Alexis och jag måste säga att jag fortfarande gillar den riktigt, riktigt mycket! Fast jag är ju givetvis enormt nyfiken på vad du knåpar ihop!! Lova att du säger till och länkar när du är klar?

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram