Dags för en ny morgonvana!

Min nya dagliga vana kommer att bestå av att vända blad på min nya väggalmanacka jag fick i julklapp av syrran. Bäst att jag ser till att följa den alltså! Men det är jag fullt besluten att göra, annars hade jag inte önskat mig den. Idag åkte den upp på väggen och jag är nöjd, det har varit lite väl tomt runt mitt skrivbord innan.

I samband med det passade jag på att röja lite på skrivbordet. Eller ja, den riktiga sanningen är väl att jag inte ville fota ett stökigt skrivbord. Skönt att få lite ordning! Min lilla gröna uggla har fått nya kompisar också, små söta godisboxar med super mario-tema - julklappar från Christian! Stjärna, svamp och låda, de matchar goomba finfint, eller hur?

2 kommentarer

Nadia

Ursnygg almanacka! :D

Sandra

Vad rent och fint du har det! Och stilrent, förstås. Blir nästan lite pepp på att städa mitt eget skrivbord! ... Fast bara nästan.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram