Kobolt @ design-sector

När jag gick igenom mina besöksloggar fick jag en trevlig överraskning! Min sida har uppmärksammats av inspirationsgalleriet Design-sector! Eftersom min gamla design hamnade på ett par liknande sidor så tyckte jag att det var extra kul att även denna kunde göra det! Stort tack till den som tipsade/valde ut!

5 kommentarer

NoL

Grattis! Även om jag är föga förvånad. Trevlig helg!

Marie Falkering

Grattis grattis! Det är du värd. Du är alltid en sådan inspiration. Det verkar förövrigt vara nåt fel med din rss i bloglovin. Dina inlägg dyker inte upp (måste jag jaga dig också hehe)

tina

Oh, ny design! Den var riktigt fin! Har du gjort den helt själv? :)

Åsa

NoL: Tack! Detsamma :) Marie: Tack, vad roligt att höra! Ja, eftersom rss:en fick en ny sökväg i samband med bytet till drupal så uppdateras inte den gamla längre. Jag använder inte bloggkoll själv, men försökte luska ut om jag kunde uppdatera sökvägen som var lagrad hos dom, men jag lyckades inte. Testa att sök efter "kobolt" så kommer du dock att hitta både den nya och den gamla. Tina: Tack! Ja, jag gör alltid mina designer själv :)

Ina

Vad kul! Och det är du verkligen värd :) Det är få personer som har sådan känsla för färg och stilrenhet som du har. :) Grattis!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram