Nytt och fräscht!

Tadaa! Det tog sin lilla tid men nu är den klar, min nya blogg! Även om jag känt mig säker i "kan-själv-träsket" med min egenkodade blogg så känns det här som ett steg i rätt riktning. Jag har nu tagit steget över till Drupal, vilket känns jättebra. Hoppas att ni gillar den!

Ni som är uppmärksamma har kanske noterat att det saknas en del innehåll från den gamla sajten, bland annat recepten och photoshopguiderna. Recepten kommer tillbaka så småningom, när jag har gått igenom och fräschat upp med nya bilder etc. Guiderna kommer tillbaka om intresse finns (?), men även de behöver lite genomgång först.

Hoppas att allt fungerar bra för alla. Ni som surfar med IE går miste om lite mindre skönhetsdetaljer, men inget som påverkar funktionaliteten. Ni som följer min blogg via rss behöver uppdatera era läsare till den nya adressen. Tyvärr har jag inte lyckats få med bilderna i rss:en ännu, men det är nog löst inom kort!

Nu är jag jättenyfiken på att höra vad ni tycker!

23 kommentarer

Christian

Äntligen kan vi börja med chokladorama! Hurra!

Jennie

Snyggt! Bra jobbat.

Desiré

Så himla snyggt! Du är skitduktig! :)

Babbi

Snyggt!

Michaela Lundgren

Riktigt snyggt lyft! Stilrent och bra! Lite avis.. Vill också kunna :P

tobias berneflykt

jätte snyggt.

Erika

Snyggt och väldigt stilrent jämfört med innan. Funderar själv på att överge blogg.se och gå över till wordpress men nu när du skriver Drupal... är det något för en som inte är så jättehaj på kodning men kan ändå lite? Ja får gå in och kika lite på Drupals hemsida... Förresten gör du design till andra bloggare? Gillar det du gör.

Simon

Oj, som vi har väntat! Tänkte på det senast i förmiddags att jag hoppades på att du skulle bli klar snart :p Det ser riktigt bra ut, fräsch var ordet, och det känns fortfarande väldigt Kobolt.net :)

tobias berneflykt

har en fråga om drupal. Hur lätt är det att lära sig? hur stora kunskap om php behöver man ha?

Simon

Skriver man inte med "http://" i fältet för hemsida så får man ett felmeddelande, det borde väl gå att lösa automagiskt på nåt vis?

Pernilla

Nu blev jag nyfiken på drupal, får nog läsa lite om det =)

Åsa

Tack allihopa, roligt att ni gillar det ;) Erika: Om du funderar på att gå över från blogg.se till någon av dem så skulle jag nog föreslå wordpress. Om tanken främst är att bygga en blogg så räcker wp gott och väl, det är dessutom enklare att jobba med eftersom det är byggt för bloggar. Drupal är ett betydligt större och mer komplicerat verktyg, så det tar mycket längre tid att lära sig. Vill du kunna skapa egna teman så kräver båda att man kan lite om kodning, men wp är ändå lättare att komma igång med. Tobias: Se svar ovan. Skall man bygga egna teman (vilket känns som en självklarhet) så underlättar det om man är lite van att skriva php. Mycket lär man sig efterhand, men att börja från scratch kan nog kännas lite tungt. Simon: Bra observerat, tack - skall kika på det!

Lilja

Så sjukt snygg Åsa! Jag tycker absolut att du ska ha kvar guiderna, dom är riktigt bra :) Och recepten, blir alltid så sugen på att baka. Kram på dig vännen

Cassandra

Ruskigt snyggt! Älskar headern med färgerna, läckert :)

Kit

Kan du inte tipsa om var man hittar snygga brushes till PS?

Emma

Jag älskar den nya bloggen! :) Och jag skulle verkligen uppskatta om photoshopguiderna kommer upp igen, jag använde mig av dem lite nu o då! :) Kramar

Sandra

Jättefint! Och varför har inte jag tänkt på att man kan göra så här snajsigt med formuläret!? GAAAAAAh, efter mattenationella på tisdag kommer jag inte kunna slita mig förrens min blogg också får en ny look! ;D

Sara

Hej! Läste din blogg regelbundet för ca 1 år sen, vet inte riktigt varför jag slutade. Hur som helst så hade du då en annan design och även en sida fylld med en massa smaskiga recept på bakverk i choklad. Du har inte kvar det nu eller? Kan inte hitta det någonstans. Vill bara tillägga att du är G-R-Y-M på webbdesign!! /Sara :)

Nattah

Photoshopguiderna älskades så dem får gärna komma tbx :)

Sofia

Jättefint! Gillar verkligen upplägget och färgvalet :)

Ina

Riktigt snyggt jobbat! Headern är helt underbar :)

Malin

Kommer de gratis bakgrunderna tillbaka? ^^

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram